<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://hvadbiertaenker.dk

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Hvad bier taenker!: marts 2011

torsdag den 31. marts 2011

Sidste dag i bjørnehulen

Idag er sidste dag, jeg kan gemme mig i mit kreahjørne efter et væld af undskyldninger for, hvorfor jeg altså absolut ikke gider at tage til undervisning idag. Jeg indrømmer det... Jeg har været en sjuft til at komme afsted, men selvdiciplin fulgte altså ikke med i min moderpakke, og slet ikke når ens lille sveskegodte fiser rundt herhjemme og pludselig begynder at kravle og pludre nye lyde og stå på sine ben og grine højlydt af ingenting og....


Idag får det en naturlig afslutning, for proppen køres ind i dagpleje, manden starter arbejde og min specialisering tager fart på mandag... Slut med at lumre under dynen... Slut med at bilde sig ind, at formiddagsserier også giver pædagogfaglige perspektiver (ork jo, man kan sagtens placere habitus og dobbeltsocialisering iblandt Two and a half men og Top Model) og slut med flyderhverdag, hvor tiden både snegler sig afsted og flyver i tigerspring.


Det er ok, for jeg trænger i den grad til at fylde mit liv med mere voksensnak, og jeg glæder mig faktisk til at blive engageret i studiet igen. Hverdagen på barsel får ikke hjernecellerne til at formere sig eller horisonten til at bredes, som kom an med Ziehe, Habermass og Bae.


JEG ER KLAR!


Jeg har længe haft en idé til en taske, som jeg endelig forsøger at få ud. Den første svære del på forstykket er lykkedes over al forventning, og jeg glæder mig til at komme videre idag.

Det er et meget ambitiøst projekt, men jeg trækker på alle teknikker, jeg efterhånden har lært, så det skal nok lykkedes i sidste ende...

Er der nogen, der ved, hvor man kan købe ultra tyndt pladevat til quiltning? Måske nogen, der har erfaring med Stof og Stils microvat?

tirsdag den 29. marts 2011

Blomstret pigeskjorte



En lækker lille blomstret sag til foråret. Med pufærmer, bærestykke og knapper i par...

Jeg ELSKER bare min nye symaskine!

Vil du også sy en, kan du finde mønsteret lige her!

Etiketter: , , ,

mandag den 28. marts 2011

Mirabelle cardigan

Mirabelle cardigan i postkasserød merino uld.

Blød, let og lækker!

God aften:)

Etiketter: , ,

søndag den 27. marts 2011

Søndags guf

Morgenmad hos familien Bertelsen... Uhmmm!

Opskrift på letgrove pandekager kommer her:

Ca. 15 mellemstore styks
2,5 dl grahamsmel, 3 dl hvedemel, 2 spsk rørsukker, 1 tsk salt, 1 tsk bagepulver, 1 tsk natron og 5 dl mælk.
Rør alle de tørre ingredienser og tilsæt mælken lidt efter lidt.
Dejen skal være sej.
Lad den hvile 15 min på køkkenbordet.

Bag pandekagerne på panden ved middelvarme ca. 1-2 minutter på hver side.
Vend når de er gyldenbrune.

Tips: pandekagerne kan sagtens bages uden smør, men overfladen bliver lidt tør.

God søndag og velbekomnme :o)

Etiketter: , ,

tirsdag den 22. marts 2011

HAPPY TIRSDAG




Vi har familie uge, og det betyder pause i alle kreasyslerne... Altså næsten pause, for imorgen står dagen på syning fra morgen til aften med disse to dejlige damer. Det bliver fantastisk med en hel dag for mig og mine interesser. Nu skal jeg bare beslutte, om jeg skal sy denne eller denne!?

Buksedragten øverst er syet efter dette mønster fra Minikrea.

Orv, glemte jeg at skrive, at idag virkelig er en Happy tirsdag!? Jeg har nemlig hentet min sprithamrende nye, sprøde Pfaff Select 4.0. Glæææder mig til at sy på den!



lørdag den 19. marts 2011

Happy B-DAY





Weekenden står på fejring af min og søsters fødselsdage med både den ene og den anden familie, og jeg glæder mig. Idag skal vi have overdådig lagkage med chokoladeskum, peanutbutter, friske jordbær, creme og bananer i 4 lags sukkerfri symfoni. Grove boller og masser af hygge.

Opskrifter er hentet fra Amos fødselsdagsbagebog og hjertet

Hav en fantastisk weekend!


onsdag den 16. marts 2011

Peace, Love and.... Pockets?




Jeg har pimp'et en gammel sag, og jeg er vild med resultatet...

- Hvem vil ikke gerne reklamere for fred i verden?


Etiketter: , ,

tirsdag den 15. marts 2011

Hæklede babyjakker







Jeg fik desværre ikke taget et ordentligt billede af den babycardigan, jeg sendte afsted igår, men jeg kan vise et par andre af samme model.
Det er bare en helt fantastisk fin jakke/cardigan, som kan hækles i alle slags garn og pyntes på alle mulige og umulige måder...

Opskriften kan jeg desværre ikke tage æren for, men du kan finde den og en masse andre fine projekter i bogen "Simple crochet for cherished babies". Opskrifterne går fra 0-1 år, men de er nemme at gange op i størrelse. Jeg har lavet cardiganen her i str. 4 år uden problemer. Den koster pt 4 pund på Amazon!

Prop skal naturligvis have et par stykker til foråret. Jeg tænker græsgrøn og sart rosa...

(Billeder er taget med Iphone i ringe lys, men mon ikke man fornemmer de fine detaljer alligevel!?)

mandag den 14. marts 2011

Special delivery for you!

Jeg ELSKER bestillinger... ELSKER at konstruere... ELSKER at finish'e... ELSKER at pakke fint... og ELSKER at ligge små overraskelser i pakken.

Tanken om, at der rundt i landet ligger små lækre babyer i mit håndværk er ret så fantastisk, og jeg ville ønske, at jeg havde mere tid til at holde både hus og forretning:)

Denne gang er en sart orange cardigan på vej til Nørrebro.
Jeg håber, at den vil glæde både mor og datter!

Etiketter: ,

søndag den 13. marts 2011

and then comes SPRING...







Overgangsjakke i halvpanema og med applikeret elefant på ryggen: Den mangler lige et lukketøj, så er den klar til at blive taget i brug, når temperaturen stiger et par grader.

Fine fugle til uro skal have lukket halen, og så skal de ellers bringe forårsfornemmelser ind i vores hjem. De har længe ligget på to-do listen, og nu kan jeg næsten ikke holde op med at lave dem... En... To... TI...
KOM SÅ FORÅR!!

torsdag den 10. marts 2011

zig ZAG zig




På en gråvejrs dag, hvor man godt kunne bruge noget solskin helt ind i sjælen, er det en lise med lidt tid for sig selv. Jeg klipper, syer og applikerer, mens jeg glæder mig til min lille familie kommer hjem om et par timer.

Den nye kørepose er ved at være færdig. Den bliver superfin med nye stjernequiltninger og et fint motiv. Jeg kan afsløre, at det er noget med noget lavt og firbenet:)

Overgangsjakke efter endnu et HeidiandFinn mønster. Jeg har droppet sløjfen til fordel for trykknapper, for selvom den er ganske bedårende, får den ikke lov at være bundet mange minutter, når den er iført en fingerfærdig prop!

Little Mari Lil og stof fra Netto skal blive til en bluse til mig. Jeg er spændt på, hvor langt jeg kan komme uden Lines kyndige vejledning, og ellers må den strande til jeg kan få assistance næste torsdag.

HappY sewing!
xXx

Etiketter: , ,

søndag den 6. marts 2011

LYKKElig...





















Vi har bryllupsdag idag. 1 år med oplevelser, prøvelser og vigtigst af alt et vidunderligt lille menneske, som fylder vores liv og hjerter med varme og glæde.

Solen skinnede også dengang, da jeg stod til alters med mit livs kærlighed, højgravid og med vand i kroppen til op over begge ører. Det var en fantastisk dag, og det er dagen idag også, hvor vi har besøgt vores 'gamle' kvarter.

Kasper har lagt planen for dagen, som har budt på togtur, brunch på Café Castro, gåtur i Utterslev mose, og et kig ind i Grundtvigs Kirke, hvor vi blev viet. Det har været en skøn dag, og prop har vist nydt det lige så meget som os!

Nu sidder vi hjemme igen, med røde kinder og mætte maver og hoveder, og jeg fyldes med kærlighed, når jeg kigger på min familie.

Om jeg er lykkelig?

Det kan du dæl' dul'me tro, at jeg er!!

lørdag den 5. marts 2011

Happy saturDAY



Solskin, marts og blomster i flor... Jeg ELSKER forår!!!

Pudestak til fødselsdagsgave. Jeg håber, de falder i smag.

Glædelig forårsdag

Etiketter: , ,

onsdag den 2. marts 2011

10.000 sting...





Pilles i dette sekund op, mens det, der engang var en lovende kørepose, igen transformerer sig til brugbart stof.

Fine stjerne quiltninger og bånd pilles op, og turbo clover arbejder møgsommeligt på at omdanne et mislykkedes projekt til noget, som kan ligne succes.
Nogen ville måske mene, at det er hul i hatten at pille det hele op igen, men jeg er bare så vild med printet, og nu får det en ny chance i en forårsfrakke til Prop.
Øv er det dog... Mange mange timer er der lagt i posen, og mange tilretninger! Heldigvis har et nyt mønster meldt sig på banen, og det ser lovende ud...

God dag:)=

Etiketter: ,

tirsdag den 1. marts 2011

RocK ON and OUT


Jeg er nu officielt den lykkelige ejer af min helt egen rockerjakke, og den er sweeeet!
Tak til alle de søde piger for en hyggelig weekend med syning, snak og hygge...


Nu skal jeg bare beslutte mig, hvad den næste skal syes i!?