<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://hvadbiertaenker.dk

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Hvad bier taenker!: Sidste hæklekursus i denne omgang!

torsdag den 3. november 2011

Sidste hæklekursus i denne omgang!

Tirsdag er blevet Mettes og min favoritdag. Der er 2½ times hygge og kreatid på programmet, når vores lille hækleskole indtager DesignKartellets lokaler. Det emmer af kreativitet og snak, og hæklenålene producerer den ene fantastiske ting efter den anden. Vores første hold har sidste gang på tirsdag, og herefter starter næste hold ugen efter og kører frem til jul. Begge hold er udsolgte, og det er vi faktisk lidt stolte af - og det gør os rigtig glade, at så mange har lyst til at lære i selskab med os :-)

Og på denne baggrund udbyder vi nu endnu et kursus med start tirsdag den 3. januar 2012 og sidste kursusaften tirsdag den 29. januar 2012. Konceptet er fuldstændig det samme, som de tidligere kurser. Det er altså for både begyndere og øvede, og vi hjælper dig med dit individuelle projekt - der er næsten ingen grænser :-)

Et kursus består af 5 kursusaftner fra kl. 19.00 - 21.30 og koster 625 kr. Inkluderet i prisen er 12,5 timers kursus, en kursusmappe fyldt med opskrifter til både begynderen og den øvede - en samling af undervisernes egne opskrifter samt links og udskrifter af et bredt udvalg af andres opskrifter, the og kaffe.

Lyder det som noget for dig, så kan du tilmelde dig til undertegnede på
silledille@gmail.com eller Mette på mettekirkeskovjensen@gmail.com

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start