<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://hvadbiertaenker.dk

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Hvad bier taenker!: Sidste dag i bjørnehulen

torsdag den 31. marts 2011

Sidste dag i bjørnehulen

Idag er sidste dag, jeg kan gemme mig i mit kreahjørne efter et væld af undskyldninger for, hvorfor jeg altså absolut ikke gider at tage til undervisning idag. Jeg indrømmer det... Jeg har været en sjuft til at komme afsted, men selvdiciplin fulgte altså ikke med i min moderpakke, og slet ikke når ens lille sveskegodte fiser rundt herhjemme og pludselig begynder at kravle og pludre nye lyde og stå på sine ben og grine højlydt af ingenting og....


Idag får det en naturlig afslutning, for proppen køres ind i dagpleje, manden starter arbejde og min specialisering tager fart på mandag... Slut med at lumre under dynen... Slut med at bilde sig ind, at formiddagsserier også giver pædagogfaglige perspektiver (ork jo, man kan sagtens placere habitus og dobbeltsocialisering iblandt Two and a half men og Top Model) og slut med flyderhverdag, hvor tiden både snegler sig afsted og flyver i tigerspring.


Det er ok, for jeg trænger i den grad til at fylde mit liv med mere voksensnak, og jeg glæder mig faktisk til at blive engageret i studiet igen. Hverdagen på barsel får ikke hjernecellerne til at formere sig eller horisonten til at bredes, som kom an med Ziehe, Habermass og Bae.


JEG ER KLAR!


Jeg har længe haft en idé til en taske, som jeg endelig forsøger at få ud. Den første svære del på forstykket er lykkedes over al forventning, og jeg glæder mig til at komme videre idag.

Det er et meget ambitiøst projekt, men jeg trækker på alle teknikker, jeg efterhånden har lært, så det skal nok lykkedes i sidste ende...

Er der nogen, der ved, hvor man kan købe ultra tyndt pladevat til quiltning? Måske nogen, der har erfaring med Stof og Stils microvat?

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start